חיפוש

מתכון לעוגת גבינה ניו יורק הטובה ביותר שתכינו

מתכון לעוגת גבינה ניו יורק הטובה ביותר שתכינו

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2.7/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

עוגת גבינה אפויה

מצרכים:

לתחתית:

  • 120 גרם ביסקוויטים פתי בר (15 ביסקוויטים של אוסם)
  • 60 גרם חמאה מומסת

למלית גבינה:

  • 250 גרם גבינה לבנה 9% (מסוננת)
  • 225 גרם גבינת שמנת 25%
  • ½ כוס סוכר
  • 200 גרם שמנת חמוצה (מסוננת)
  • ⅔ כוס שמנת מתוקה
  • 3 כפות קורנפלור
  • 2 ביצים
  • 1 כף תמצית וניל
  • מיץ מ ¼ לימון (מסונן, לא חובה)

לקרם:

  • שארית השמנת המתוקה
  • אותה כמות של חלב
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

להגשה (לא חובה):

  • שוקולד לבן מגורד

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את התבנית בשלב השני מלמטה.
  2. מכינים את התחתית:
    • מרסקים את הביסקוויטים דק ומעבירים לקערה.
    • מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
    • מעבירים לתבנית, משטחים ומהדקים היטב.
    • שמים במקפיא עד להכנת המלית.
  3. מכינים את המלית:
    • בקערה, מערבבים היטב גבינה לבנה, גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
    • מוסיפים סוכר ומערבבים עד שהוא נטמע בגבינות.
    • מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל (ומיץ לימון אם רוצים) ומערבבים.
    • מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
    • מוסיפים קורנפלור ומערבבים.
  4. מכינים את התבנית לאפייה:
    • משמנים מעט את דפנות התבנית.
    • גוזרים רצועות נייר אפייה ומדביקים בשולי התבנית כך שיבלטו מעל.
    • גוזרים ריבוע נייר אלומיניום, מניחים עליו את התבנית ועוטפים מסביב כך שלא יחדרו מים.
  5. אופים את העוגה:
    • מעבירים את המלית לתבנית ומיישרים.
    • יוצקים מים חמים לתבנית התנור ומניחים עליה את תבנית העוגה.
    • אופים 30 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות וממשיכים לאפות עד להזהבה.
    • מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו שעה.
    • מוציאים את העוגה ומקררים אותה על השיש. לאחר מכן, מעבירים למקרר למספר שעות או ללילה.
  6. מכינים את הקרם:
    • יוצקים לכוס את שארית השמנת המתוקה.
    • מוסיפים אותה כמות של חלב ו-2 כפות פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם.
  7. הגשה:
    • מורחים את הקרם על העוגה הקרה.
    • מפזרים שוקולד לבן מגורד (לא חובה).
    • שומרים מכוסה במקרר.

בתאבון!

מתכון של מלי.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות