חיפוש

עוגת גבינה ניו יורק סטייל עשירה ומפנקת

עוגת גבינה ניו יורק סטייל עשירה ומפנקת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת גבינה ניו יורק סטייל עשירה ומפנקת

עוגת גבינה ניו יורק מפנקת ועשירה אשר מעבר להיותה טעימה בטירוף,היא קלה להכנה ועם מרקם שנמס בפה וירשים את כל מי שיטעם מהעוגה.
את העוגה ניתן להכין לשבת או לכל יום במהלך השבוע וכמובן מומלצת לשבועות.
המתכון ללא הקצפה וללא קמח.
המתכון של מיטל מיכאלי ואתם מוזמנים לעקוב אחריה באינסטגרם

מצרכים:

לתחתית:
170 גרם פתיבר
80 גרם חמאה מומסת

למלית הגבינה:
150 גרם שוקולד לבן
80 מל שמנת מתוקה
500 גרם גבינת שמנת 30%
500 גרם גבינה לבנה
180 גרם סוכר
5 ביצים L

לציפוי:
20 גרם אבקת סוכר
200 שמנת חמוצה
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים של עוגת גבינה

עוגת גבינה גבוהה מתכון נדיר
עוגת גבינה נדירה מתכון שתמיד מצליח
עוגת גבינה פיסטוק מתכון קל

מתכון נוסף לעוגת גבינה שמנת אפויה – חן במטבח

אופן הכנה:

מתאים לרינג בקוטר 22
טוחנים במעבד מזון את הפתיבר לתערובת חולית ומערבבים עם חמאה מומסת ומאחדים בין השניים.
מעבירים את תערובת הבסקוויטים והחמאה לרינג עטוף היטב בחלק התחתון שלו ומשטחים את הבסקוויטים טוב טוב לתחתית! מעבירים למקפיא בינתיים להתייצבות התחתית ועוברים להכנת מלית הגבינה.
ממיסים שמנת מתוקה ושוקולד לבן לקבלת תערובת חלקה ללא גושים ומניחים בצד.
בקערה גדולה שמים גבינת שמנת, גבינה לבנה וסוכר וטורפים היטב. מוסיפים את הביצים, כל פעם אחת. אחת פנימה, טורפים, אחת פנימה טורפים עד שכולן טרופות היטב. מוסיפים פנימה את השוקולד הלבן שהמסנו תחילה וטורפים שוב.
מוציאים את הרינג מהמקפיא ומניחים אותו על תבנית תנור, משמנים את הרינג בעזרת מעט חמאה מומסת/תרסיס שמן ומוזגים את מלית הגבינה.
כדי שיהיה נוח למזוג כי הבלילה מאוד נוזלית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל155-150 מעלות(מצב אפיה רגיל) לשעה וארבעים-שעה וחמישים דק יחד עם תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור.
יודעים כשהעוגה מוכנה ברגע שהיא יציבה בצדדים ורוטטת במרכז וכשמכניסים פנימה קיסם הוא נקי מהבלילה.
מוציאים את העוגה בזהירות מהתנור- לא מכבים אותו. ומכינים את הציפוי שמנת.
לציפוי שמנת: מערבבים את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר היטב ומוזגים מעל העוגת גבינה בעזרת כף גדולה/פלטה. מכניסים ל10 דק אפייה נוספות בתנור כדי שהשמנת תתייצב על העוגה ומוציאים מהתנור. מצננים על השיש 40 דק ומעבירים למקרר ל8-10 שעות לפחות. לאחר שהעוגה התקררה מעבירים סכין חדה מסביב ומחלצים מהרינג. חותכים מגישים ונהנים מהאושררררררר צרוף הזה!

*לקבלת תוצאה נכונה-לא ממליצה להחליף את הגבינות הרשימות בגבינות אחרות
*בגלל שזו לא עוגת גבינה אפויה רגילה גבוהה לא השתמשתי בנייר אפייה בצידי הרינג, מי שנוח שנוח לו עם נייר אפייה בצדדים בהחלט יכול לשים
*ממליצה להכין את העוגה יום/לילה לפני שרוצים לאכול ממנה, היא רק משתבחת יום למחרת

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות