חיפוש

רולדת שמרים שוקולד מושלמת

רולדת שמרים שוקולד
רולדת שמרים שוקולד שתמיד מצליחה של חגית אלקבץ

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חגית אלקבץ משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת שמרים שוקולד

מצרכים:
לבצק:
1.5 כוסות מים חמימים (מתייחס לכוס חד פעמי לשתיה חמה) עדיף להתחיל עם כוס ורבע ובמידת הצורך להוסיף.
3 ביצים
1 ק"ג קמח
כפית מלח
1.5 כפות שמרים יבשים
1 סוכר וניל
כוס שמן
כפית אבקת אפיה
כוס סוכר

למילוי:
כוס קקאו
כוס סוכר
1 כף נס קפה
פודינג שוקולד – שקית שלמה
כוס שמן
3-4 ביסקוויטים פתי בר טחונים או רבע כוס קוקוס (עוזר למנוע זליגה של המילוי החוצה)- זה לא חובה אבל מומלץ

אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר ומפעילים את המיקסר למשך 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וגמיש,מכסים ומתפיחים במשך שעה.
2. לאחר שעה,מוציאים את הבצק ולשים קצת על מנת להוציא אוויר,מכסים שוב ומתפיחים חצי שעה נוספת. בינתיים מערבבים את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה.
3. מחלקים את הבצק ל-8 כדורים
4. לוקחים 2 כדורים ועל משטח מקומח מרדדים כל כדור לצורת עלה,מורחים במרכז העלה את המילוי שהכנו ומגלגלים כמו שמגלגלים רולדה ועושים את אותה פעולה עם העלה השני,לאחר מכן מבריגים את שני הרולדות שיצרנו,מניחים בתוך תבנית אינגליש קייק משומנת ומתפיחים חצי שעה נוספת.לאחר שיימנו רולדה אחת ממשיכים וחוזרים על הפעולות עם 6 הכדורים הנוספים.
5. לאחר חצי שעה של תפיחה בתבנית האינגליש קייק מורחים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 35-40 דקות עד להשחמה.
6. לאחר שהרולדות יצאו מהתנור מברישים עם דבש או סירופ סוכר.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות