חיפוש

מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות

מתכון לפחזניות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון לפחזניות שתציד מצליח ושהפחזניות לא נופלות.
יש כאן גם גרסה של פחזניות פרווה.

מצרכים:
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 כפות סוכר
2 כוסות מים ( כוס חד פעמי לשתיה קרה)
רבע כפית מלח
2 ורבע כוסות קמח רגיל(כוס חד פעמי לשתיה קרה)
1/2 כפית אבקת אפייה
5 ביצים גודל L ( לפעמים צריך עוד חצי ביצה- משקשקים ביצה ומוסיפים חצי)
*** מי שרוצה פרווה יכולה להשתמש במחמאה במקום חמאה.

למילוי קרם וניל (חלבי):
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גדושות אבקת סוכר
להקציף לקרם יציב להעביר לשקית זילוף ולמלא את הפחזניות.

לקרם פרווה:
2 קצפת צמחית
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס מים
2 כפות גדושות של אבקת סוכר
מקציפים לקרם יציב וממלאים את הפחזניות לאחר שהתקררו היטב.

חשוב מאוד להכין לפי ההוראות על מנת לקבל תוצאה מושלמת ולערבב עם כף עץ בלבד.

4 מתכונים נוספים לפחזניות
מתכון לפחזניות פרווה מושלמות של תומר תומס

אופן הכנה:

1. שמים בתוך סיר את החמאה, הסוכר, המלח והמים,מביאים לרתיחה ומערבבים מידיי פעם עם כף מעץ עד שכל המחמאה נמסה.
2. בינתיים ננפה לקערית קטנה 2 ורבע כוסות קמח חד פעמי קר ונוסיף חצי כפית אבקת אפייה.
3. לאחר שהמחמאה נמסה לחלוטין מוסיפים את קערית הקמח ואת אבקת האפיה בבת אחת ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהכל מתאסף לגוש בצק ומכבים את האש.
4. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומעבדים כ 2-3 דקות על מנת שהאדים יצאו החוצה.
5. מתחילים להוסיף את הביצים בהדרגה, מוסיפים ביצה אחת ונותנים לה להתאחד עם הבצק וממשיכים ככה עם שאר הביצים.
6. ממשיכים לעבד עוד דקה בערך כדי שהבצק יתחבר ויהיה אחיד.
7. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומעצבים בצורה שרוצים ,זה יכול להיות בצורת פחזניות רגילות, אקלרים או עגולות עם חור, מה שבא לכן.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים כ-30 דקות לא יותר.
9. לא פותחים את התנור בשום אופן ב 25 הדקות הראשונות אחרת הפחזניות יפלו.
10. לאחר כ-30 דקות, תלוי כל אחת והתנור שלה, פותחים את התנור חלקית( אפשר להעזר בכף מעץ) כך שכל האדים יצאו החוצה ומשאירים את הפחזניות בתנור לעוד 5 עד 10 דקות כשהתנור כבוי.
11. מוציאים ומניחים בצד להצטננות מוחלטת.
12. מכינים את הקרם וממלאים את הפחזניות, אפשר לפתוח אותם חלקית ולמלא ואפשר לעשות חור קטן למטה בתחתית ולמלא ,אפשר לפזר אבקת סוכר או שוקולד מומס או לטבול את חלקו העליון בשוקולד.

מתכון של פחזניות קרין גורן:

מתכון פחזניות אור שפיץ:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות