מתכון לקציצות פראסה נדירות
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון נדיר של קציצות פראסה.
מצרכים:
3 כרישות נקיות פרוסות לטבעות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
פטרוזילה קצוצה.
בצל ירוק קצוץ
2 בצלים קצוצים ומוזהבים בשמן
3 ביצים
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
לביבות תפוח אדמה עם כרישה (פראסה)
קציצות פרסה עם בשר מתכון מטורף
לביבות תפוחי אדמה ובטטה מתכון חלומי
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. את הפראסה ותפוחי האדמה לבשל במים רותחים עם מלח לפחות 20 דקות עד שמתרכך.לסנן טוב מהמים ואת הכרישה לסחוט טוב מנוזלים.
2. למעוך עם מועך כמו לפירה.
3. להוסיף את הבצל המטוגן(לא חייב אפשר לגרד).
4. את הירק הביצים פירורי הלחם והתבלינים.
5. בקערה לשים פירורי לחם..
6. ליצור קציצות לטבול בפירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.
טיפים:
את הכרישה אחרי שניקיתי טוב ובישלתי שמתי במסננת כדי לסנן את המים,חשוב לסחוט טוב מהמים.