חיפוש

 מתכון ממרח בייגלה מלוח ממכר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

 מתכון ממרח בייגלה מלוח ממכר

המתכון המענג הזה לממרח בייגלה מפגיש את הקסם הכפרי של בייגלה רכים עם טוויסט קרמי ומלוח המושלם לכל פינוק של התכנסות או חטיף. ממרח זה, שמקורו בלב המטבח הגרמני, שבו הבייגלה שולט, לוקח את הטעמים האהובים של הבייגלה ומעלה אותם לתבלין רב-תכליתי שמשתלב נפלא עם לחם, קרקרים או ירקות טריים. בין אם אתם מארחים מסיבה, נהנים מלילה נעים או פשוט מחפשים להוסיף פרץ של טעם לארוחות שלכם, הממרח הזה בטוח יהפוך למרכיב עיקרי ברפרטואר הקולינרי שלכם.

רכיבים:

  • 1 כוס יוגורט יווני רגיל
  • 8 גרם גבינת שמנת, רכה
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות עירית טרייה קצוצה
  • 1 כף שמיר טרי קצוץ
  • 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • מלח לטעימה

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערת מיקסר את היוגורט היווני הפשוט וגבינת השמנת הרכה. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
  2. מוסיפים לקערה את השום הטחון, העירית הקצוצה, השמיר, הפטרוזיליה, חרדל דיז'ון, אבקת בצל, פפריקה, פלפל שחור ושמן זית כתית מעולה. מערבבים עד שכל החומרים נטמעים בצורה אחידה.
  3. טועמים את התערובת ומתבלים במלח, לפי הרצון. התאם כל תיבול אחר כדי להתאים להעדפותיך.
  4. מעבירים את הממרח לכלי הגשה או לכלי אטום אם לא מגישים מיד.
  5. מכסים את הכלי/מכל בניילון נצמד או במכסה ומכניסים למקרר לשעה לפחות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
  6. לאחר הצטננות, מוציאים את הממרח מהמקרר ונותנים לו לשבת בטמפרטורת החדר מספר דקות לפני ההגשה.
  7. הגישו את ממרח הבייגלה לצד הבייגלה, הקרקרים, הלחם או הירקות הטריים האהובים עליכם לטבילה.

חלופות מתכון:

לחלופות כשרות, יש לוודא שכל מוצרי החלב המשמשים הם כשרות. בנוסף, אתה יכול להחליף גבינת שמנת טבעונית ויוגורט ללא חלב בגרסה צמחית של ממרח זה.

יתרונות תזונתיים:

עמוס בחלבון מהיוגורט היווני וגבינת השמנת, ממרח זה מציע אפשרות לחטיף משביע ובריא. תוספת של שום ועשבי תיבול לא רק משפרת את פרופיל הטעם אלא גם מספקת נוגדי חמצון ותכונות מחזקות מערכת החיסון. עם מינימום תוספת סוכרים ושומנים בריאים משמן זית, זהו פינוק נטול רגשות אשם שתוכלו ליהנות ממנו בכל שעה ביום.

כמות: מתכון זה מניב כ-2 כוסות של ממרח בייגלה, מה שהופך אותו לאידיאלי להגשה למפגש קטן או לשמירה במקרר לנשנוש נוח לאורך כל השבוע.

זמן הכנה: ההכנה נמשכת כ-15 דקות, עם זמן קירור נוסף של לפחות שעה אחת כדי לאפשר לטעמים להתמזג בצורה מושלמת.

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריה הקלה, הדורש כישורי מטבח בסיסיים וטכניקות בישול מינימליות. זה מושלם עבור טבחים מתחילים ומנוסים כאחד.

טיפים לשיפור:

  • לקבלת בעיטת טעם נוספת, נסה להוסיף קורט פלפל קאיין או פתיתי פלפל אדום לממרח.
  • נסה עם עשבי תיבול טריים שונים כגון טימין, בזיליקום או כוסברה כדי להתאים אישית את הטעם לטעמך.
  • כדי להשיג עקביות חלקה יותר, השתמש במיקסר ידני או במעבד מזון כדי לערבב את החומרים יחד.
  • אל תפחד להיות יצירתי עם אפשרויות הטבילה שלך! ממרח בייגלה גם משתלב היטב עם תפוחים פרוסים, מקלות גזר, או אפילו כממרח סנדוויץ' לתוספת טעם.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות