דרגו את המתכון
סהרוני שקדים – מתכון מנצח
רחלי לוי משתפת אותנו במתכון מושלם לסהרוני שקדים.
מצרכים:
200 גרם חמאה/מרגרינה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
כף תמצית וניל
כוס וחצי קמח
חצי כוס קורנפלור
2 כוסות אבקת שקדים
מתכוני עוגיות נוספים:
עוגיות בריאות מתכון מנצח
רייבה עוגיות מרוקאיות
עוגיות מלוחות יווניות עם שמן
סרטון עם מתכון נוסף לסהרוני שקדים של נועם זיגדון:
אופן הכנה:
1 במיקסר עם וו גיטרה לערבב את החמאה, אבקת סוכר וביצה.
2 הוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.
להכניס למקרר לרבע שעה.
3 לאחר רבע שעה להוציא וליצור צורות של סהרונים.
4 להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ולאפות בערך 10 דקות (לשים לב כל הזמן שלא ישרף).
5 המתכון בכוסות מידה אוניברסליות.
6 לאחר שיצאו מהתנור והתקררו לפזר אבקת סוכר מעל.