חיפוש

סופריטו עוף נדיר מתכון של תומר תומס

סופריטו עוף מתכון נדיר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סופריטו עוף נדיר מתכון של תומר תומס

תומר תומס משתף אותנו במתכון נדיר של סופריטו.

מצרכים:

4 כרעיים
5 תפוחי אדמה זן דזירה (אדומים) קלופים
400 גרם בצלי שאלוט
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
כוס מים
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
סופריטו עוף וירקות
סופריטו בשר מתכון מושלם
סופריטו – תבשיל עוף ותפוח אדמה של תומר תומס

סרטון המדגים את שלבי הכנת המתכון של הסופריטו עוף:

אופן הכנה:
1. בסיר שטוח(סוטאז) מחממים מעט שמן ומטגנים את העוף עם העור כלפי מטה.
2. בינתיים חותכים את תפוחי האדמה למעין ציפסים עבים כמו שמופיע בסרטון.
3. לאחר שהעוף מזהיב מוציאים ושמים בצד, ומטגנים את תפוחי האדמה ובצלי השאלוט בסוטאז עם השמן שטיגנו את העוף מכסים את הסיר ומטגנים עד שתפוחי האדמה והבצלים יקבלו צבע מדי פעם חשוב לערבב.
4. בינתיים מחממים תנור ל150-160 מעלות מצב טורבו (אפשר להמשיך את הבישול על הגז) ומוסיפים את קוביות העגבניה לסוטאז עם תפוחי האדמה.
5. מוסיפים לסיר חצי כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור ומערבבים ומטגנים עוד 2-3 דקות ומוסיפים כוס מים.
6. מסדרים את העופות המטוגנים בסיר כפי שמופיע בסרטון.
7. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל150 מעלות מצב טורבו למשך 50-70 דקות (עד להזהבה יפה ושתפוחי אדמה רכים) או למי שרוצה על גז , פשוט מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעה נוספת על הגז.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות