חיפוש

סיגר כבד מתכון מנצח כמו באולמות

סיגר כבד מתכון מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סיגר כבד מתכון מנצח

סוניה סאני בן הרוש ורותי עמר משתפות מתכון של סיגר כבד מושלם.

מצרכים:
חבילת עלי סיגר מופשרים לילה לפני במקרר !
500 גרם כבד עוף
2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים עד לשקיפות לשמור את השמן עם הבצל
4 ביצים קשות
כף אריסה חריפה
כפית כמון
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית צ'ילי גרוס
להכין דבק מקמח ומים

אופן הכנה בתחתית העמוד.

מתכונים נוספים של סיגר:
מתכון לעלי סיגר של תומר תומס
סיגר מרוקאי מושלם של תומר תומס
סיגרים פיקנטי במילוי חזה עוף טחון וירקות – לי אבוטבול
סיגרים במילוי כבד עוף

סרטון עם מתכון נוסף של סיגר כבד של רחל מור:

אופן ההכנה;
את הכבדים אני מנקה וצולה על הגז על אש גלויה ברשת ברזל מטעמי כשרות, לאחר מכן ממשיכה לצלות אותם על מחבת פסים שיתבשלו גם מבפנים או לחילופין מכניסים לתנור עם נייר אפייה לעוד כמה דקות.
לתת לכבדים להתקרר קצת.
לתוך מערבל מזון מכניסים את הכבדים, הבצל המטוגן עם השמן, הביצים הקשות, כך אריסה והתבלינים ונטחן עד לקבלת מרקם משחתי .
טועמים ומוסיפים מלח במידה וחסר.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק או שפשוט תגזרו את הקצה.
את הסיגרים נחצה לשניים על כל חצי עיגול נשים פס מהמלית, להשאיר רווח משני הצדדים, נקפל פנימה את הקצוות ונגלגל לצורת סיגר, את הקצה נמרח בדבק קמח .
אפשר להכין מראש ולהקפיא עד שבועיים, שלושה
נטגן את הסיגרים בשמן עמוק וחם
בזמן ההגשה, נפזר אבקת סוכר וסירופ מייפל ונזלול?

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות