דרגו את המתכון

סלט ברוקולי חי: תענוג פריך

סלט ברוקולי גולמי תוסס זה הוא טוויסט עכשווי לקלאסי, המשלב רעננות, פריכות ותזונה בקערה. זהו מסע קולינרי שחוגג בריאות מבלי להתפשר על הטעם. המקורות? ובכן, זהו מיזוג של השפעות שונות, המאמצים את הטוב של ירקות גולמיים תוך שמירה על פשוט להפליא.

רכיבים:

בשביל הסלט:

עבור הרוטב:

חלופות כשרות:

לחברים הכשרים שלנו, דאגו שהדבש או סירופ המייפל שלכם יהיו כשרים. בדוק שוב את האגוזים או הזרעים עבור רכיבים נוספים, ואתה מוכן ללכת. שמירה על זה כולל!

יתרונות תזונתיים:

תשואה וזמן: מתכון זה מגיש בנדיבות 4 כתוספת או 2 כמנה עיקרית דשנה. זמן ההכנה הוא משב רוח, מגיע בערך 15 דקות. תיקון מהיר ומזין לימים עמוסים!

רמת קושי: לדרג את זה בסולם של קל-בינוני-קשה? בוא נלך עם 'איזי-פיזי' סולידי. גם אם אתה חדש במטבח, אתה תפתיע את זה כמו מקצוען ותיק.

שינויים במתכון:

מרגישים הרפתקנים? לזרוק פנימה קצת גבינת פטה או עיזים מפוררת לטוויסט קרמי. החליפו דבש בסירופ אגבה לגרסה טבעונית. ניסוי עם אגוזים או זרעים שונים – פיסטוקים או גרעיני דלעת, אולי?

טיפים וטריקים:

הנה לכם – סלט ברוקולי גולמי גמיש כמו שהוא נפלא. לצלול פנימה, לקצץ, ולהתענג על פרץ הטעמים והמרקמים! בלוטות הטעם שלך יודו לך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות