דרגו את המתכון

סלט גזר ופקאן משגע

היי חברים אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הטריות עם סלט גזר ופקאן טעים שהוא לא רק תוספת – זה פיצוץ טעמים על בלוטות הטעם שלך! מקורו בנתיבים הפריכים והצבעוניים של טוב בריא, הסלט הזה הוא חגיגה של ירקות תוססים ואגוזים פריכים.

רכיבים:

בשביל הסלט:

עבור הרוטב:

אופן הכנה:

  1. הכינו את הטובים: מגררים את הגזרים התוססים האלה לתוך קערה.
  2. זורקים פנימה את הפקאנים הקצוצים, החמוציות המיובשות והפטה המפוררת.
  3. מפזרים פנימה את הפטרוזיליה הטרייה לפרץ הזה של טוב ירוק.
  4. ערבב את הרוטב הקסום: בקערה נפרדת, טורפים יחד שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל. טיפ בעד: תטעמו והתאימו לטעמך!
  5. לשלב ולזרוק: יוצקים את הרוטב על תערובת האגוזים הירקות שלך.
  6. תכניס את הידיים שלך לשם ותן לזה ערבוב טוב. וודאו שהכל מצופה בחבישה המפנקת הזו.
  7. מגישים ונהנים: הגש אותו על הצלחות או הקערות האהובות עליך.
  8. שבו, הירגעו והתענגו על התהילה של יצירת סלט גזר ופקאן תוצרת בית!

אפשרויות חלופיות:

לחברים הכשרים שלנו או לכל מי שיש לו העדפות תזונתיות, אתם מוזמנים להחליף את הפטה בחלופה שאינה חלבית. אפשר גם להחליף את הדבש בסירופ מייפל לטוויסט טבעוני. היופי בסלט הזה הוא שהוא סופר גמיש, אז הכינו אותו בעצמכם!

יתרונות תזונתיים:

כמות: מספיק להכין 4 מנות נדיבות או 6 מנות קטנות יותר.

זמן הכנה: בערך 15 דקות.

רמת קושי: קלי קלות! אם אתה יכול לגרד גזר ולזרוק דברים יחד, אתה בעצם קוסם קולינרי.

טיפים לבישול:

הנה לכם, חברים שלי אוהבי אוכל! סלט שהוא לא רק סיידקיק אלא גיבור על בצלחת שלך. התכוננו ללעוס ולהתענג על הטריות. אכילה מהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות