חיפוש

סלט גזר ופקאן משגע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סלט גזר ופקאן משגע

היי חברים אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הטריות עם סלט גזר ופקאן טעים שהוא לא רק תוספת – זה פיצוץ טעמים על בלוטות הטעם שלך! מקורו בנתיבים הפריכים והצבעוניים של טוב בריא, הסלט הזה הוא חגיגה של ירקות תוססים ואגוזים פריכים.

רכיבים:

בשביל הסלט:

  • 4 גזרים גדולים, מגוררים (כ-400 גרם)
  • 1 כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1/2 כוס גבינת פטה, מפוררת
  • 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה

עבור הרוטב:

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. הכינו את הטובים: מגררים את הגזרים התוססים האלה לתוך קערה.
  2. זורקים פנימה את הפקאנים הקצוצים, החמוציות המיובשות והפטה המפוררת.
  3. מפזרים פנימה את הפטרוזיליה הטרייה לפרץ הזה של טוב ירוק.
  4. ערבב את הרוטב הקסום: בקערה נפרדת, טורפים יחד שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל. טיפ בעד: תטעמו והתאימו לטעמך!
  5. לשלב ולזרוק: יוצקים את הרוטב על תערובת האגוזים הירקות שלך.
  6. תכניס את הידיים שלך לשם ותן לזה ערבוב טוב. וודאו שהכל מצופה בחבישה המפנקת הזו.
  7. מגישים ונהנים: הגש אותו על הצלחות או הקערות האהובות עליך.
  8. שבו, הירגעו והתענגו על התהילה של יצירת סלט גזר ופקאן תוצרת בית!

אפשרויות חלופיות:

לחברים הכשרים שלנו או לכל מי שיש לו העדפות תזונתיות, אתם מוזמנים להחליף את הפטה בחלופה שאינה חלבית. אפשר גם להחליף את הדבש בסירופ מייפל לטוויסט טבעוני. היופי בסלט הזה הוא שהוא סופר גמיש, אז הכינו אותו בעצמכם!

יתרונות תזונתיים:

  • הסלט הזה הוא לא רק חגיגה לבלוטות הטעם שלך; זה גם מעצמה תזונתית!
  • גזר מביא מנה נכבדה של ויטמין A לעיניים שלך, אגוזי פקאן מספקים שומנים בריאים וחלבונים, בעוד שגבינת הפטה זורקת מעט סידן.
  • החמוציות? הם מפוצצים בנוגדי חמצון! זה בעצם סלט גיבורי על לבריאות שלך.

כמות: מספיק להכין 4 מנות נדיבות או 6 מנות קטנות יותר.

זמן הכנה: בערך 15 דקות.

רמת קושי: קלי קלות! אם אתה יכול לגרד גזר ולזרוק דברים יחד, אתה בעצם קוסם קולינרי.

טיפים לבישול:

  • מגררים כמו מקצוענים: השתמשו במגרדת קופסה או במעבד מזון כדי לבצע עבודה מהירה של משימת גרירת הגזר.
  • קולים את הפקאנים האלה: לתוספת טעם, קולים את הפקאנים במחבת יבשה על אש בינונית עד שהם הופכים ריחניים. זה מוסיף עומק אגוזי לסלט שלך.
  • הרכיבוו אותו ממש לפני ההגשה: כדי לשמור על ירקות פריכים, החזיקו מעמד עם יציקת הרוטב עד שתהיה מוכן לחתוך. אף אחד לא אוהב סלט רטוב.

הנה לכם, חברים שלי אוהבי אוכל! סלט שהוא לא רק סיידקיק אלא גיבור על בצלחת שלך. התכוננו ללעוס ולהתענג על הטריות. אכילה מהנה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות