דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לסלט פטריות ופלפלים חם
- 3 כפות שמן זית לטיגון
- 1 בצל סגול חתוך לחצי ואז חתוך לרצועות דקות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות לרצועות
- 4 שיני שום פרוסות
- לרוטב
- חצי כפית פלפל שחור, רבע כפית מלח
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כפית סילאן או דבש
- 1 כפית מיץ לימון
- חצי כוס שומשום טרי או קלוי לפיזור
אופן ההכנה
- לטגן בשמן זית את הבצל כ- 5 דקות.
- להוסיף את הפלפלים ולטגן עוד כ- 5 דקות עם מכסה.
- להוסיף את השום ואת הפטריות ולטגן עוד כ- 2 דקות.
- בקערה לערבב את חומרי הרוטב ולשפוך למחבת, לערבב היטב ולטגן עוד כ- 2 דקות.
- להכניס לקערת הגשה ולפזר שומשום.
- ניתן להגיש את הסלט קר או חם.
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסלט: