דרגו את המתכון

סלק חריף בחומץ עוקצני ומלא טעם

היי, חברים חובבי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם התוסס של סלק חריף בחומץ – מתכון שלא רק מדגדג את בלוטות הטעם שלך, אלא גם מכיל כמות גדולה של תזונה. למנה המענגת הזו יש מקורות צנועים, המושרשים במסורת של כבישת ירקות כדי לשמר אותם למשך זמן ארוך יותר. תארו לעצמכם את המתיקות הארצית של סלק המושרה בבעיטה החריפה של חומץ – שידוך שנעשה בגן עדן קולינרי!

רכיבים:

אופן הכנה:

  1. מערבבים בסיר מים, חומץ, סוכר, מלח, גרגירי פלפל, שום, עלה דפנה, זרעי חרדל ופתיתי פלפל אדום. מביאים אותו לרתיחה עדינה, תוך ערבוב עד שהסוכר והמלח נמסים.
  2. מוסיפים לסיר את הסלק הפרוס, מוודאים שהם שקועים במלואם בנוזל.
  3. מבשלים כ-10-15 דקות או עד שהסלק רך אך עדיין יש לו מעט נגיסה.
  4. מסירים מהאש ונותנים לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
  5. לאחר התקררות, העבירו את הסלק והנוזל לצנצנת מעוקרת, הוסיפו גבעול שמיר טרי לתוספת טעם.
  6. סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר לכמה שעות לפחות לפני ההגשה.

אלטרנטיבה לאוכלי כשרות:

כדי לשמור על כשרות, וודאו שהחומץ שלכם בעל אישור כשרות. החליפו סוכר רגיל בסוכר בעל הכשר במידת הצורך. בדוק תמיד את התוויות כדי לוודא שכל המרכיבים עומדים בהעדפות התזונתיות שלך.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מניב כ-4 מנות, מה שהופך אותו לתוספת אידיאלית לארוחות ערב משפחתיות או לתוספת טעימה לממרח המסיבה שלכם.

זמן הכנה: עם רק קצת קיצוץ וערבוב, אתה יכול להכין את המנה הזו תוך כ-20 דקות.

רמת קושי: קלי קלות! אם אתה יכול להפעיל סכין ולערבב סיר, אתה מוכן להתחיל. מתכון זה נכנס לקטגוריה הקלה.

טיפים לשיפור:

והנה – מתכון פשוט וטעים של סלק בחומץ שבטוח יהיה להיט במפגש הבא שלכם. תהנה מהטוב החריף!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות