חיפוש

ספגטי בולונז מושחת מתכון קל

ספגטי בולונז מושחת מתכון קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

ספגטי בולונז מושחת מתכון קל

אורית לוי משתפת אותנו במתכון מושחת של ספגטי בולונז.

מצרכים:
1 חבילת פסטה ארוכה 500 גר' (או כל פסטה אחרת שאוהבים)
1 בצל בינוני קלוף וקצוץ – אפשר גם מגורד אם הילדים לא אוהבים חתיכות
4 כפות שמן לטיגון הבצל
3 שיני שום כתוש
500 גרם בשר בקר טחון
800 גרם בערך עגבניות מרוסקות (אפשר משימורים)
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים רותחים
כפית תבלין בזיליקום יבש או בזיליקום טרי חתוך קטן
מלח ופלפל
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
ספגטי בולונז מתכון מנצח
ספגטי בולונז מושלם – קל להכנה וטעים בטירוף
ספגטי בולונז מתכון כולל וידאו של תומר תומס

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

אופן הכנה:
1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. לסנן ולזלף מעט שמן זית. להניח להתקרר.
2. במחבת עמוקה לטגן את הבצל והשום עד הזהבה.
3. להוסיף את הבשר ולטגן תוך ערבוב עד שמתקבל צבע אפור.
4. להוסיף את העגבניות ואת הרסק, את התבלינים ואת המים הרותחים ולתת רתיחה.
5. להנמיך את האש ולבשל כ- 7 דקות.
6. להניח את כמות הפסטה הנדרשת בצלחת ולמזוג עליה את הרוטב. לערבב היטב ולשאוב בהנאה.
תתכוננו – מתחסל בדקות!.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות