ספגטי בולונז מושלם – קל להכנה וטעים בטירוף – מתכון של גלית בר
מצרכים להכנת ספגטי בולונז מושלם:
שמן זית
אורגנו טרי
טימין טרי
מעט שום קצוץ
בצל קצוץ
גזר קצוץ
סלרי(רק הגבעולים)
אגוז מוסקט
מלח
פלפל
פפריקה
ומעט כמון
2 קופסאות של פולפה(רוטב עגבניות איטלקי איכותי)
כוס מים
כוס של יין אדום
פסטה(כל פסטה שתבחרו אבל הכי מתאים זה ספגטי)
אופן הכנה:
1. מתחילים עם שמן זית בסיר מחממים ומוסיפים אורגנו טרי, טימין טרי ומעט שום קצוץ,מאדים מעט שיפתח ויתן טעם מדהים לשמן זית..
2. לסיר מוסיפים בצל קצוץ, גזר קצוץ וסלרי רק גבעולים בלבד,מאדים הכל. ו
3. מוסיפים תבלינים : אגוז מוסקט, מלח,פלפל,פפריקה ומעט כמון
4. מוסיפים 2 קופסאות של פולפה ( רוטב עגבניות איטלקי איכותי) וכוס מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים כוס של יין טוב ואיכותי אני השתמשתי בקברנה אדום יבש
( מה שאתם אוהבים לשתות תשמשו בבישול ).
5. מערבבים הכל ומניחים על אש נמוכה למשך שעתיים -שלוש
יום אחרי זה יותר טעים.
פסטה – תבחרו איזה פסטה שרוצים תבשלו לפי הוראות היצרן ותערבבו הכל
לבסוף להוסיף אורגנו וטימין יבש..
בתאבון ??
למתכוני בשר נוספים לחצו על הקישור: בשר