חיפוש

ספגטי עם קציצות מנה של פעם בחיים

ספגטי עם קציצות מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

ספגטי עם קציצות מנה של פעם בחיים

מלי מאירוב משתפת אותנו במנה של פעם בחיים ספגטי עם קציצות פשוט מושלם.

מצרכים:

▢חבילת ספגטי
▢לקציצות:
▢½ קילו בשר טחון
▢½ צרור פטרוזיליה
▢בצל מגורד
▢2 כפות פרורי לחם פשוטים
▢כף רסק עגבניות
כפית אריסה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
½ כפית פפריקה
2 כפות שמן

לרוטב:
½ כוס שמן
½ פלפל חריף חתוך
2 שיני שום פרוסות
10 עגבניות שרי
2 כפות רסק עגבניות פריניר
כף גדושה פפריקה מתוקה
כפית שמן
פחית עגבניות חתוכות דק של פריניר
2 כוסות מים חמים
10 עלי בזיליקום
כפית מלח
כפית פלפל שחור
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים של ספגטי:
ספגטי אדום של פעם -מתכון מושלם
ספגטי אדום של פעם -מתכון מושלם
ספגטי בולונז מושלם – קל להכנה וטעים בטירוף

מתכון נוסף של ספגטי עם קציצות של חן במטבח:

אופן הכנה:

1. בסיר עם מים רותחים נבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן, נסנן ונשטוף. בקערה נערבב בשר טחון, פטרוזיליה, בצל מגורד, פרורי לחם, כף רסק עגבניות, אריסה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ו-2 כפות שמן. נלוש עם הידיים טוב טוב, נכין קציצות עגולות, נשטח מעט ונטגן על פלאנצ'ה עם ספריי שמן.
2. נכין את הרוטב: בסיר רחב נשים 1/2 כוס שמן ונטגן בצל קצוץ, נוסיף פלפל חריף חתוך ושיני שום, נטגן דקה תוך ערבוב ונוסיף עגבניות שרי. נבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב ונוסיף 2 כפות רסק עגבניות. נערבב ונוסיף כף פפריקה מתוקה ועליה כפית שמן.
3. נערבב שלא תישרף לפתיחת טעמים ואז נוסיף עגבניות חתוכות, 2 כוסות מים חמים, עלי בזיליקום, מלח ופלפל שחור. נבשל עם מכסה סגור 7 דקות, נוסיף את הספגטי, נערבב ואז נבשל עם הקציצות עוד 5 דקות, נוריד מהגז ונשאיר מכסה סגור ️.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות