חיפוש

עוגיות אלפחורס נדירות כשרות לפסח

עוגיות אלפחורס לפסח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות אלפחורס נדירות כשרות לפסח

צליל אוחנה משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגיות אלפחורס כשרות לפסח.

מצרכים:
1 חבילה חמאה (200 גרם – בטמפרטורת החדר)
2 ביצים
½ כוס אבקת סוכר (אפשר פחות)
¾1 כוסות קורנלפלור
⅓1 כוסות קמח תפוח אדמה
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
1 כפית כפית תמצית וניל
למילוי וציפוי:
גביע ריבת חלב
קוקוס
אופן הכנה מופיע בהמשך







אופן הכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת בצק משי למגע.
2. נכין מראש בצלחות נפרדות את הקורנפלור וקמח תפוח אדמה ולאט לאט נוסיף.
3. אם הבצק דביק מידי אפשר להוסיף קמח תפוח אדמה.
4. נפזר מעט קמח תפוח אדמה על משטח העבודה, נרדד את הבצק ונקרוץ לעיגולים בעזרת חותכן.
5. נשתמש בגלגלת של פיצה לחיתוך ריבועים.
6. נניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות במדף השלישי מלמעלה בתנור בערך 8 דקות.
למילוי וציפוי:
לאחר צינון העוגיות נמרח ריבת חלב ונסגור כסנדוויץ' ונצפה בקוקוס.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות