אופן הכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת בצק משי למגע.
2. נכין מראש בצלחות נפרדות את הקורנפלור וקמח תפוח אדמה ולאט לאט נוסיף.
3. אם הבצק דביק מידי אפשר להוסיף קמח תפוח אדמה.
4. נפזר מעט קמח תפוח אדמה על משטח העבודה, נרדד את הבצק ונקרוץ לעיגולים בעזרת חותכן.
5. נשתמש בגלגלת של פיצה לחיתוך ריבועים.
6. נניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות במדף השלישי מלמעלה בתנור בערך 8 דקות.
למילוי וציפוי:
לאחר צינון העוגיות נמרח ריבת חלב ונסגור כסנדוויץ' ונצפה בקוקוס.