חיפוש

עוגיות ריפעת מרוקאיות המתכון האמיתי נחשף

עוגיות ריפעת מרוקאיות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות ריפעת מרוקאיות המתכון האמיתי נחשף

מתכון מושלם לעוגיות ריפעת מרוקאיות באדיבות סילביה פינוקים מהמטבח שלי

מצרכים:
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כפית תמצית וניל
5-6 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס שומשום
1/4 כוס זרעי אניס או שומר(לא חייב)
כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס מדידה אוניברסאלי

מתכונים נוספים של עוגיות מרוקאיות:
עוגיות ריפעת מתוקות מתכון של תומר תומס
שבקיה מתכון קל ומוצלח
רייבה עוגיות מרוקאיות

סרטון שמדגים את כל שלבי הכנת העוגיות ריפעת:

אופן הכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה נשים :
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כפית תמצית וניל
ונעבד למספר שניות.
2. נחליף לוו גיטרה ונשים:
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס שומשום
1/4 כוס זרעי אניס או שומר(לא חייב)
ונעבד למספר שניות עד לאיחוד
3. נוסיף בהדרגה 5-6 כוסות של קמח מנופה עד שמתקבל בצק נעים למגע ולא דביק(כמות הקמח תלויה בבצק שמתקבל, אם אחרי 5 כוסות קמח מתקבל בצק נעים למגע ולא דביק אין צורך להוסיף עוד כוס של קמח).
4. נחלק את הבצק ל-3 כדורים.
5. על גבי משטח מקומח מעט נרדד כל כדור בנפרד עד אשר נגיע לבצק ממש דק כמוכן חשוב להזיז כל הזמן את הבצק המרודד ולקמח מעט שהבצק לא ידבק למשטח עבודה,נחורר את הבצק ונחתוך לריבועים/מעויינים.
6. מעבירים את הריבועים שחתכנו לתבנית גדולה עם נייר אפיה משומן.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מצב טורבו למשך 10-20 דקות עד אשר העוגיות משחימות.
8. לאחר שהעוגיות השחימו בתנור, מוציאים ומצננים היטב את העוגיות ואז מעבירים לקופסה אטומה,נשמר עד שבועיים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות