3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

עוגיות שושנים תפוז וניל

זמן הכנה: 30 דקות + חצי שעה קירור זמן אפייה: 20-25 דקות

מצרכים:

לבצק:

לקצף:

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, ללוש יחד את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לחצי שעה.
  2. בינתיים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב וחזק. לקראת סוף ההקצפה, מוסיפים את הפודינג וניל ומקציפים עוד כדקה.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. על משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעלה דק. מורחים את הקצף על הבצק באופן שווה.
  5. בעזרת סכין חדה, חותכים את הבצק לרצועות ארוכות. מגלגלים כל רצועה לצורת רולדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להזהבה, כ-20-25 דקות.
  7. מצננים לחלוטין ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.

טיפ: ניתן להוסיף גרידת תפוז לבצק לקבלת טעם תפוזי עשיר יותר.

מתכון של הילה ליברטי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות