חיפוש

עוגת אגוזים מתכון נדיר

עוגת אגוזים פרסבורגר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת אגוזים מתכון נדיר

עוגת אגוזים נדירה של ליטל אשואל.

מצרכים:

לבצק:
7 כוסות קמח לבן
1 כוס סוכר לבן
3 כפיות שטוחות שמרים יבשים
400 גרם מחמאה קרה קוביות( זכרו ל4 עוגות)
2 ביצים בגודל L
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
1 וחצי כוסות מי ברז
300 גרם אגוזי מלך
300 גרם אגוזי פקאן טבעי
2 כוסות סוכר
1 כף קינמון
4 חלבונים
אופן הכנה מופיע בהמשך הדף.

מתכונים נוספים:

רולדה מושלמת מבצק פריך ממולא באגוזים
לחם בירה עם אגוזים טרי ומשגע טעם מושלם בכלום עבודה
עוגת אגוזים וקינמון בחושה

מתכון נוסף לעוגת אגוזים פרסבורגר של ליהי קרויץ בקלי קלות:

אופן הכנה:

1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, סוכר, שמרים, מלח וחמאה קרה ומפעילים על מהירות בינונית, לשים עד שנוצרים פירורים. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומים ולשים לבצק רך ונעים.
2. מחלקים את הבצק ל-4 וכל חלק מרדדים בין שני ניירות אפייה למלבן (כמו מלבן לעוגת שמרים) ומכניסים למקרר לשעתיים.
כלומר, צריכים להיות לכם 4 מלבנים שכל אחד מהם בין שני ניירות אפייה.
3. אופן הכנת המלית:
במעבד מזון טוחנים דק את האגוזים והפקאן עם הסוכר, מעבירים לקערה ומוסיפים את הקינמון והחלבונים ומערבבים היטב. התערובת תיעשה דביקה ומעט מריחה.
4. מוציאים מלבן מלבן מהמקרר, מורחים רבע מתערובת האגוזים על כל פני כל מלבן.
5. הגלגול: עדיף לגלגל את הפרסבורגר בעזרת נייר האפייה, ממש כמו שמגלגלים רולדה.
6. מועכים טיפה עם הידיים כדי שתהיה שטוחה מלמעלה.
7. מורחים בחלמון ביצה ועושים דוגמה בעזרת מזלג
8. אופים ב180 מעלות למשך חצי שעה.
9. חותכים ואוכלים כשהמאפה הצטנן לחלוטין.

קצת על אגוזי מלך:

אגוזי מלך הם סוג של אגוזים ידועים בטעמם העשיר, בצורתם הייחודית וביתרונות הבריאותיים הרבים. כיום, אגוזי מלך נצרכים בצורות רבות ושונות, כולל כחטיף, באפייה וכמרכיב במגוון מנות.

אחד היתרונות הבריאותיים הבולטים של אגוזי מלך הוא הרמות הגבוהות שלהם של חומצות שומן אומגה 3, החשובות לתפקוד המוח, לבריאות הלב ולהפחתת הדלקות בכל הגוף. הם מכילים גם מגוון של חומרים מזינים מועילים אחרים, כגון חלבון, סיבים, ויטמינים ומינרלים, מה שהופך אותם לתוספת נהדרת לתזונה בריאה.

בנוסף לערך התזונתי שלהם, לאגוזים יש גם מרקם וטעם ייחודיים שהופכים אותם למרכיב פופולרי בבישול ואפייה. אפשר להכין מהם מגוון מנות, ממנות מלוחות כמו פסטו אגוזים ועד פינוקים מתוקים כמו בראוניז אגוזים.

למרות היתרונות הבריאותיים הרבים והרבגוניות שלהם במטבח, אגוזי מלך יכולים להיות גם עתירי קלוריות ושומן. חשוב לצרוך אותם במתינות ולהקפיד על גדלי המנות.

בסך הכל, אגוזי מלך הם מזון מזין וטעים שניתן ליהנות ממנו במגוון דרכים. בין אם מנשנשים אותם בצהריים או משתמשים בהם כדי להוסיף קראנצ'יות וטעם למנות האהובות , אגוזי מלך הם תוספת נהדרת לכל דיאטה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות