חיפוש

עוגת ביסקוויטים של מיליון דולר ללא אפיה

עוגת ביסקוויטים חלבית

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת ביסקוויטים של מיליון דולר ללא אפיה

אורית חדידה משתפת אותנו במתכון של מיליון דולר של עוגת ביסקוויטים ללא אפיה.

מצרכים:

1 חבילה פתי בר עלית (500 גרם)
לקצפת:
3 חבילות שמנת מתוקה (750 מ"ל)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
¼1 כוסות חלב
1 כוס אחת חלב (לטבילת הפתי בר)
¼ כוס ליקר איירש קרים או כל ליקר אחר (אפשר גם תמצית וניל או רק חלב אם ממש מתעצלים.)
לשוקולד:
½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
לקישוט:
שוקולד לבן (לקלף בעזרת קולפן תפו"א)
קוקוס / סוכריות (אפשרי גם מה שאתם אוהבים)
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים של עוגת ביסקוויטים:
עוגת שמנת פירורים עם ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים לוטוס מושלמת
קינוח ביסקוויטים בטעם פיסטוק

מתכון נוסף של עוגת ביסקוויטים של הקונדיטורית אליה:

אופן הכנה:
1. להקציף את כל חומרי הקצפת לקצף יציב.
2. להכין בכלי שטוח את החלב לטבול את הפתי בר טבילה קצרה בחלב ולסדר על מגש את הפתי בר בצורה ישרה. (לי יצא לאורך 5 פתי בר לרוחב 4 סה" כ 4 קומות)
3. לשים קומה פתי בר קומה קצפת ולבסוף שכבה אחרונה פתי בר.
4. לשים חצי שעה במקרר.
5. אחרי שעברה החצי שעה להמיס יחד שמנת מתוקה ושוקולד מריר במיקרוגל למשך כדקה וחצי.
6. לערבב טוב טוב שלא יישאר גושים.
7. לשפוך מעל העוגה ומטלטלים מצד לצד.
8. לקשט עם שוקולד לבן או כל דבר אחר שאוהבים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות