עוגת ביסקוויטים של פעם מתכון מנצח
קרן חביב משתפת אותנו במתכון מנצח של עוגת ביסקוויטים של פעם.
מצרכים:
2 שרוולים ביסקוויטים
2 כוסות חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 חפיסה שוקולד חלב (100 גרם )
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגת ביסקוויטים של פעם – רויטל בן חמו
עוגת ביסקוויטים מעלפת – מתכון קל
עוגת ביסקוויטים מושלמת מתכון קל
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. משמנים בחמאה תבנית קפיצית קוטר 24 ומניחים שקף מסביב – לשמן את השקף והתחתית עם חמאה.
2. נטבול כחבילת ביסקוויטים בחלב המיוחד (אם אין אפשרות, אז חלב רגיל עם מעט נס קפה).
3. נסדר בדפנות התבנית כשהביסקוויטים עומדים.
4. לפורר כחצי חבילה לפירורים גסים לשכבה בתחתית ולטפטף מעל את כוס חד פעמי מהחלב שנותר.
5. להקציף את 2 מיכלי השמנת יחד עם אינסטנט פודינג עד שתתקבל קצפת יציבה.
6. לפורר חצי חבילת ביסקוויטים ולערבב בעדינות עם הקצפת.
7. לסדר בתבנית ומעל לזגג שוקולד חלב שהומס במיקרוגל.