חיפוש

עוגת ביסקוויטים של פעם – רויטל בן חמו

עוגת ביסקוויטים של פעם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת ביסקוויטים של פעם

פתי בר (600 גרם – מרוסק גס)
1 כוס סוכר
½ כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
חמאה (150 גרם )
1 כוס מים
ציפוי:
שמנת מתוקה (100 מ"ל)
1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם )

עוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים טירמיסו מושלמת
עוגת ביסקוויטים מתכון מנצח

אופן הכנה:

  1. לרסק את הביסקוויטים גס.
  2. בסיר קטן להרתיח את הסוכר כוס קקאו תמצית וניל חמאה והמים.
  3. לשפוך את השוקולד על הפתי בר.
  4. לשפוך את התערובת לתבנית ולשים בקירור חצי שעה לפחות.
  5. להרתיח 100 מיל שמנת מתוקה.
  6. לשבור בפנים 100 גרם שוקולד מריר.
  7. לערבב היטב ולשפוך על העוגה.
  8. לקשט עם מה שאוהבים קוקוס או אגוזים שקדים טחונים סוכריות צבעוניות מה שבא לכן.

מתכון נוסף לעוגת ביסקוויטים של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות