חיפוש

עוגת תפוזים מתכון מהסרטים

עוגת תפוזים מתכון מהסרטים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

מתכון של רונה שמעון

מצרכים

8 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז שלם
2 כפיות של תמצית וניל
1 אבקת אפיה

אופן ההכנה

1. אני מפרידה בין החלמונים לחלבונים .
2. במיקסר נשים את החלבונים ונתחיל להקציף .
3. בהדרגה להוסיף את הסוכר עד שהקצף נהיה עמיד .
4. לאחר מכן נוסיף את החלמונים ונמשיך להקציף על המהירות הכי איטית כדי שהקצפת לא תיפול .
5. נוסיף בזרם חלש ודק את הכוס שמן ואחריו את הכוס מיץ תפוזים בזרם דק וחלש.
6. מוסיפים את הגרידת תפוז .
7. מוסיפים את התמצית וניל.
8. מקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד .
9. מוסיפים תוך כדי 2 וחצי כוסות קמח בהדרגה .
10. שקית אבקת אפייה .
11. ממשיכים לערבב מעט עד להטמעה .
12. לא משמנים את התבנית*.
13. מעבירים לתבנית הפלא אופים על 160-180 מעלות לשעה – שעה ורבע חום עליון ותחתון לא טורבו.
14. לא פותחים את התנור בזמן האפייה העוגה עלולה ליפול .
15. אחרי שעברה השעה ורבע בודקים עם קיסם אם יבש .
16. ישר שמוציאים מהתנור הופכים את התבנית .
17. מחכים שתתקרר בערך שעה-שעה וחצי .
18. לחרוץ היטב את הצדדיים של התבנית ולהוציא את העוגה בהצלחה!.
19. בסוף מקשטים באבקת סוכר .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות