חיפוש

עוגת גבינה אפויה מושלמת של פרח רסלאן

עוגת גבינה אפויה מתכון
עוגת גבינה אפויה מתכון של פרח רסלאן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון קלאסי לעוגת גבינה בלי יותר מדי רעש!
מכינה לפי המתכון הבא:
6 ביצים (מופרדים חלבון/חלמון)
1 כוס סוכר
1 קופסאת נפוליון
250 גרם שמנת חמוצה 15%
750 גרם גבינה לבנה 9%
5 כפות קורנפלור
שקית פודינג וניל
כף קמח
גרידת לימון.
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבון בקערה נקיה מכל שומן עד כשמתחילים לראות פיקים קטנים. מוסיפים את הסוכר בהדרגתיות ובסבלנות וממשיכים להקציף עד שכל הסוכר נמס. בשלב הזה, עם הסוכר, הלבן תופס גוף ונוצרים פיקים יותר גבוהים.
בקערה אחרת מוסיפים את שאר המרכיבים (חלמונים וגבינות, קמח , קורנפלור, פודינג, גרידת לימון).
מקפלים את התערובת הלבנה לתערובת הצהובה בעדינות: לוקחים שליש מכמות החלבון לקערה השנייה ומערבבים עם כף למעלה/למטה בעדינות. וממשיכים עם עוד שליש, והשליש האחרון.
הסיר? אצלנו נכנס לסיר ג׳חנון 22. לשמן עם שמן או מרגרינה.
נכנס לאפייה לחצי שעה על 240 מעלות
מורידים את הטמפרטורה ל 160 מעלות וממשיכים באפייה לשעה נוספת.

בתום השעה מכבים ומשאירים את העוגה בתנור להתקררות,, בסבלנות במינימום 40 דקות שתצא מושלמת … אנחנו מתאפקים למשך שעה?
אופים עם קערת מים בתחתית התנור.

טיפים קטנים:
ההקצפה של החלבונים חייבת להתבצע בקערה נטולת שומנים. לכן שוטפת את הקערה עם מים רותחים ומיבשת טוב.
שמקציפים את החלבונים, המטרה להכניס אוויר לעוגה. לא רוצים שהנפח ירד בעיבוד יתר כאשר מקפלים את התערובת הצהובה לתוכה. לכן בעדינות ולדאוג לשמור על הנפח.
מודדים כמויות לפני שמתחילים.
ניתן לחלץ אותה בקלות אחרי שמתקררת ..

מתכונים נוספים לעוגות גבינה

** המתכון קיבלתי מגיסתי המהממת ומאז לא מחליפה
כי מתכון טוב זה אוצר ואותו לא מחליפים בקלות
Lara Abu Hamam
שתפו אותנו במתכון המנצח שלכם לעוגת גבינה..
ואיזה טיפים הייתם נותנים?

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות