דרגו את המתכון

עוגת גבינה אפויה עם קונפיטורת מישמש

מרכיבים:

לבסיס:

למלית גבינה:

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבסיס:

    • הקציפו את החלבונים עם הסוכר והמלח עד לקבלת קצף יציב.
    • הוסיפו את החלמונים בהדרגה, תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.
    • הוסיפו את השמן ומיץ התפוזים וערבבו היטב.
    • קפלו פנימה את הקמח התופח עד לקבלת בלילה אחידה.
    • רססו תבנית קפיצית בשמן וצקו את הבלילה.
    • אפו בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 20 דקות.
    • צננו את הבסיס לחלוטין.
  2. הכנת מלית הגבינה:

    • הניחו את הגבינה במסננת דקה מעל קערה והניחו לה להגיר נוזלים למשך שעה.
    • הקציפו את השמנת המתוקה, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קצפת יציבה.
    • קפלו את הגבינה המגוטטת, גרידת הלימון והאינסטנט פודינג לתוך הקצפת עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הרכבת העוגה:

    • צקו את מלית הגבינה מעל הבסיס האפוי והמצונן.
    • העבירו את העוגה למקרר למשך 4 שעות לפחות.
    • לפני ההגשה, ערבבו את הקונפיטורה ומרחו אותה מעל העוגה.

בתאבון!

מתכון של דורית אלישע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות