חיפוש

עוגת גבינה מדהימה עם קונפיטורת משמש

עוגת גבינה עם קונפיטורת משמש

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת גבינה אפויה עם קונפיטורת מישמש

מרכיבים:

לבסיס:

  • 3 ביצים (מופרדות)
  • ½ כוס סוכר
  • קורט מלח
  • ⅓ כוס שמן
  • ⅓ כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח תופח

למלית גבינה:

  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 כפות סוכר
  • גרידה מלימון אחד
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 מיכל (250 גרם) שמנת מתוקה
  • 1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
  • קונפיטורת מישמש

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבסיס:

    • הקציפו את החלבונים עם הסוכר והמלח עד לקבלת קצף יציב.
    • הוסיפו את החלמונים בהדרגה, תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.
    • הוסיפו את השמן ומיץ התפוזים וערבבו היטב.
    • קפלו פנימה את הקמח התופח עד לקבלת בלילה אחידה.
    • רססו תבנית קפיצית בשמן וצקו את הבלילה.
    • אפו בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 20 דקות.
    • צננו את הבסיס לחלוטין.
  2. הכנת מלית הגבינה:

    • הניחו את הגבינה במסננת דקה מעל קערה והניחו לה להגיר נוזלים למשך שעה.
    • הקציפו את השמנת המתוקה, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קצפת יציבה.
    • קפלו את הגבינה המגוטטת, גרידת הלימון והאינסטנט פודינג לתוך הקצפת עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הרכבת העוגה:

    • צקו את מלית הגבינה מעל הבסיס האפוי והמצונן.
    • העבירו את העוגה למקרר למשך 4 שעות לפחות.
    • לפני ההגשה, ערבבו את הקונפיטורה ומרחו אותה מעל העוגה.

בתאבון!

מתכון של דורית אלישע.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות