חיפוש

עוגת גבינה עדינה ומושלמת

עוגת גבינה עדינה
עופרה חמיסוב משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה עדינה ומושלמת.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עופרה חמיסוב משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה עדינה ומושלמת.

מצרכים להכנת עוגת גבינה עדינה:

  • לעוגה:
    6 ביצים
  • גביע גבינה לבנה רגילה 500 גרם
  • כוס ורבע סוכר
  • גבינת שמנת אחת בטעם טבעי
  • 1 סוכר וניל
  • שמנת חמוצה
  • 4 כפות קורנפלור או אבקת פודינג וניל או קמח תפוח אדמה
  • מעט לימון סחוט
  • לציפוי:
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 שמנת חמוצה

    המידות במתכון מתייחסות לכוס חד פעמי קר
    אין צורך בתבנית מים בתחתית העוגה.
    אין צורך בהפרדת ביצים לחלמון וחלבון

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי העוגה לבלילה אחידה(הבלילה תראה רכה ולא יציבה לפני אפיה ואחרי אפיה ואף רוטטת במרכז,העוגה מתייצבת במקרר,אז לא לדאוג אם העוגה דלילה מדיי אחרי אפיה,זה תקין) ומעבירים לתבנית עגולה.
  3. אופים את העוגה במשך שעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
  4. מערבבים את הסוכר וניל עם השמנת חמוצה של הציפוי וכאשר העוגה מוכנה לאחר שעה וחצי מוציאים מהתנור,מורחים את הציפוי ומחזירים לתנור כבוי עד אשר התנור מתקרר.
  5. מעבירים את העוגה למקרר עד להתייצבות מלאה ומגישים.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת גבינה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות