חיפוש

עוגת וניל גבוהה מתכון שחובה לשמור

עוגת וניל מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת וניל מתכון שחובה לשמור

לירון מלכה משתפת אותנו במתכון לעוגת וניל שחובה להכין..

מצרכים:

6 ביצים (בלי להפריד)
1 ¼ כוסות סוכר
3 שקיות סוכר וניל
1 כוס שמן
250 מ"ל שמנת מתוקה (לגרסת פרווה: קצפת צמחית)
80 גרם אינסטנט פודינג וניל (חבילה)
2 כוסות קמח תופח (לא להמיר לקמח רגיל! כי זה לא מתנהג אותו הדבר)
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים של עוגות:
עוגת תותים כמו בקונדיטוריה
עוגת גבינה פיסטוק מתכון של פעם בחיים
עוגת שוקולית המתכון ששבר את הרשת

מתכון נוסף שח עוגת וניל קלאסית:

אופן הכנה:
1. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים ואז מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל בהדרגה עד לקבלת קרם תפוח (לא יותר מ3-4 דקות).
2. מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת ובסוף את הפודינג והקמח לערבוב קצר.
3. מכניסים לאפייה עליון תחתון בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך שעה וחצי עד לשעתיים.
4. לא לפתוח את התנור בשעה וחצי הראשונות. בעזרת קיסם נוכל לבדוק אם העוגה מוכנה.
טיפ: בחלק העליון של התנור הכניסו תבנית תנור ריקה לכל זמן האפייה ותקבלו עוגה ישרה בלי גבעה .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות