חיפוש

מתכון לעוגת מייפל בחושה – מתכון מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לעוגת מייפל בחושה

אם אתם מחפשים עוגה מושלמת ליום חורפי או לשבת, הגעתם למקום הנכון.
נטלי לוי משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגת מייפל בחושה קלילה ואוורירית.
הסוד להצלחת העוגה הוא שימוש בסירופ מייפל איכותי המעשיר את טעם העוגה.
העוגה היא קלה להכנה ותגזול ממכם 10 דקות הכנה,כמוכן העוגה הינה פרווה ולכן ניתן לאכול אותה גם בתום ארוחה בשרית.
ניתן להמיר את העוגה לחלבית ע"י החלפת המיץ תפוזים בגביע שמנת חמוצה כמוכן ניתן להחליף את הקמח תופח ב-2 כוסות קמח לבן ו-2 כפיות אבקת אפיה.
כל הכוסות במתכון נעשו בכוס מדידה אוניברסלי אך ניתן להשתמש בכוס חד פעמי לשתיה חמה.

מה ההבדל בין סירופ מייפל אמיתי לסירופ בטעם מייפל ואיך מזהים את ההבדלים?

על סירופ מייפל אמיתי יהיה מצויין שהוא טהור 100% הוא מופק בתהליך מורכב מעץ אדר הסוכר ואילו על סירופ לא מקורי יהיה מצויין סירופ בטעם מייפל ולרוב מופק מסירופ גלוקוזה בתוספת חומרי טעם וריח והינו סמיך ומתוק יותר מהסירופ מייפל המקורי,בארה"ב אסור לקרוא לסירופ מייפל שאינו מקורי סירופ מייפל ולכן יקרא הסירופ בשמות כמו: סירופ בטעם מייפל,סירופ לפנקייק וכדומה.
עצי אדר סוכר גדלים בעיקר בקנדה וארה"ב ועלי העץ מופיעים בדגלה של קנדה.
חשוב לציין שלאחר שימוש ראשוני בסירופ מייפל מקורי, יש לאחסנו במקרר.
בסירופ מייפל ניתן להשתמש לרטבי סלטים,מרינדות לעוף או בשר,עוגות,משתלב מצויין עם דגים(בייחוד סלמון).
הכמות במתכון מספיקה ל-2 תבניות אינגליש קייק.

מצרכים להכנת עוגת מייפל בחושה פרווה:
2 כוסות קמח תופח
1 סוכר וניל
כוס סוכר
חצי כוס שמן
4 ביצים
כוס מיץ תפוזים
אגוזי מלך
מייפל(כמות שמים בהתאם לטעם האישי,נטלי השתמשה בחצי כוס)
אופן הכנה מופיע בתחתית המסך.

עוגת מייפל

מתכון של עוגת מייפל בחושה של קרין גורן:

עוגת מייפל חן במטבח:

מתכונים נוספים של עוגות:
עוגת שוקולד פשוטה לילדים
עוגת שוקולד מושחתת -הדר שפירא
עוגת פרג קלאסית ללא מיקסר – שפרה אזולאי

אופן הכנה:
1. לערבב הכל חוץ מהמייפל והאגוזים.
2. משמנים קלות 2 תבניות אינגליש קייק.
3. מחלקים את הבלילה שהכנו ב-2 תבניות אינגליש קייק ומפזרים מעל בנדיבות אגוזי מלך.
4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של -180 מעלותואופים במשך 45-50 דקות.
5. ברגע שמוכן מוציאים מהתנור ושופכים מעל סירופ מייפל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות