דרגו את המתכון

עוגת מייפל קלאסית וטעימה – מתכון ביתי מושלם

זמן הכנה: כשעה (כולל זמן אפייה) רמת קושי: קל

מצרכים:

עוגת מייפל ואגוזים רכה שאין דברים כאלה! ועוד ב5 דקות!

מתכונים נוספים

עוגת מייפל פרווה אוורירית מתכון הורס
עוגת מייפל בחושה משגעת ב-10 דקות
עוגה בציפוי שוקולד לבן מלי מאירוב

עוגת מייפל

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבלילה:
    • בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הבסיס עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. אפייה:
    • מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במדף האמצעי, למשך כ-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  3. ציפוי:
    • מוציאים את העוגה מהתנור ומיד מוזגים עליה את מייפל.
    • בעזרת קיסם, עושים חורים קטנים בעוגה כדי שהמייפל יספג היטב.
  4. קישוט:
    • מפזרים אגוזים קצוצים וקינמון או קוקוס לפי הטעם.

מתכון של מלי מאירוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות