חיפוש

עוגה בציפוי שוקולד לבן מלי מאירוב

עוגה בציפוי שוקולד לבן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגה בציפוי שוקולד לבן

מלי מאירוב משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגה בציפוי שוקולד לבן.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגה בציפוי שוקולד לבן:

מצרכים להכנת עוגה בציפוי שוקולד לבן:
לתחתית
3 ביצים שלמות
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
1 כפית רום
3/4 כוס שוקולית
1/2 כוס קוקוס – לא חוב
1 כוס קמח תופח
1/2 שקית אבקת אפיה
להכנת הקרם – שכבה ראשונה
1 שמנת מתוקה 250 מ״ל
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
להכנת הציפוי – שכבה שנייה
150 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס שמנת מתוקה

עוגת שוקולד מושחתת -הדר שפירא
עוגת פרג קלאסית ללא מיקסר – שפרה אזולאי
עוגת ביסקוויטים של פעם – רויטל בן חמו

אופן הכנה:
1. בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, שמן, סוכר, שמנת חמוצה. מערבבים היטב במטרפה. מוסיפים כפית רום, שוקולית, קוקוס, קמח תופח, ואבקת אפיה. מערבבים הכל היטב עד שאין גושים.
2. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 24 ס״מ.
3. אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות. לאחר מכן, נצנן.
4. בקערת מיקסר מוסיפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, וחלב. מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
5. מורחים את הקצפת על העוגה, ומכניסים למקרר שעה.
6. ממיסים במיקרו שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה כ- 30 שניות. מוציאים ומערבבים היטב גם אם עדיין יש קוביות להמשיך לערבב.
7. שופכים את הציפוי על העוגה, ומזיזים מעט את התבנית לכיסוי את השוקולד. מכניסים למקרר לעוד 4 שעות.

המתכון מתאים לתבנית 24 ס״מ
– המדידה בכוס חד פעמי של שתייה קרה
– השמנת החמוצה ניתן להחליף בשמנת צמחית או קצפת צמחית בכמות של חצי כוס

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות