חיפוש

עוגת מסקרפונה לוטוס מושלמת

עוגת מסקרפונה לוטוס
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לעוגת טירמיסו ללא מסקרפונה ב-10 דקות:

עמית בטש משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת מסקרפונה מושלמת ולוטוס

  • תבנית קוטר 24
  • 250 גרם עוגיות לוטוס
  • 100 גרם חמאה
  • חצי קופסא ממרח לוטוס
  • גבינה מסקרפונה
  • 3 שמנת מתוקה
  • אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:

  • משמנים בעזרת חמאה את התבנית בקוטר 24.
  • לבסיס העוגה – טוחנים עד כדי אבקה 250 גרם עוגיות לוטוס (למי שיש נינג׳ה עדיף לטחון שם) ובו זמנית גם ממיסים את החמאה במיקרו (100 גרם) .
  • מעבירים את אבקת העוגיות לקערה ומעליהן שופכים את החמאה המומסת ומערבבים את הכל טוב טוב ביחד עד שכל העיסה רטובה .
  • מעבירים את העוגיות המרוסקות עם החמאה לתבנית המשומנת ודוחסים אותן כלפי מטה גשמסיימים מנקים את שאריות העוגיות מהדפנות בעזרת נייר סופג כדי שהעוגה תצא יפה ואסתטית ומכניסים את התבנית עם הבסיס המוכן למקפיא.
  • בנתיים כשהבסיס במקפיא מתחילים לעבוד על קרם המסקרפונה , בקערת מיקסר מכניסים את המסקרפונה , 3 שמנת מתוקה , אינסטנט פודינג וניל והחצי כוס סוכר ומקציפים עד כדי קצפת אחידה ויציבה.
  • מוציאים את התבנית עם הבסיס עוגיות מהמקפיא ובעזרת לקקן מוסיפים את הקרם מעל הבסיס ומיישרים עדי כדי מראה חלק (גם בשלב הזה מומלץ לנקות בעזרת נייר סופג את שאריות הקרם מדפנות התבנית כדי שהעוגה תצא יפה ואסתטית) .
  • מכניסים את העוגה למקפיא ל2-3 שעות או ל8 שעות לפחות במקרר.
  • הכנת הציפוי- ממיסים חצי קופסא של ממרח לוטוס במיקרו ושופכים מעל העוגה אין לגעת בעוגה עם כף או לקקן יש להטות את העוגה מצד לצד עד שכל העוגה מכוסה בממרח הלוטוס. יש לבצע שלב זה בזריזות לפני שהממרח מתקשה על העוגה.
  • לקישוט מניחים 2 עוגיות לוטוס למעלה כמו בתמונה ,או ניתן לקשט בכל דרך יצירתית אחרת.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות