חיפוש

עוגת קרם עם פירות קלה להכנה

עוגת קרם פירות
עוגת קרם פירות קלה להכנה של נטלי דנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת קרם עם פירות קלה להכנה

המתכון באדיבות: נטלי דנה

מצרכים להכנת עוגת קרם עם פירות:
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
גרידת תפוז מ-2 תפוזים
מיץ תפוזים טרי
2 כוסות קמח (280 גרם)
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 קופסא אינסטנט פודינג
פרוסות של תותים וקיווי או כל פרי שתרצו

לסירופ המתוק:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
כוס של מיץ תפוזים טרי
2 כפות של רום

אופן הכנה:
1. מקציפים את הביצים והסוכר במשך כ-10 דקות עד שזה נהיה תפוח ובהיר.
2. לאחר כ-10 דקות מוסיפים תערובת הביצים את השמן וממשיכים בהקצפה ולאחר מכן מוסיפים את גרידת התפוז ואת מיץ התפוזים.
3. מוסיפים את הקמח תופח לתערובת הביצים וממשיכים בהקצפה.
4. מעבירים את תערובת הביצים לתבנית מרובעת משומנת ואופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות .
5. בקערת המיקסר שמים את השמנת מתוקה עם החלב ומקציפים ומוסיפים את האינסטנט פודינג במהלך ההקצפה עד לקבלת קרם יציב.
6. מוציאים את העוגה מהתנור ומקררים אותה.
7. מכינים את הסירופ המתוק: מרתיחים את כל חומרי הסירופ עד שהסוכר נמס.
8. חותכים את העוגה באמצע ולאחר מכן חותכים את העוגה לפסים כפי שהוצג בסרטון.
9. ממלאים את תחתית הכוס או התבנית שנרצה להגיש בפסים שחתכנו מהעוגה ומפזרים מעל את הסירופ המתוק שהכנו.
10. מסדרים מעל את פרוסות הפירות שבחרנו.
11. מסדרים מעל שכבת קצפת ומעל שכבה נוספת של פסי העוגה כפי שמוצג בסרטון ושוב מפזרים מעל העוגה בלבד את הסירופ המתוק.
12. מפזרים מעל העוגה שכבה נוספת של פירות ומעל שכבה נוספת של קצפת.
13. מפזרים מעל הקצפת שכבה נוספת של פירות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות