דרגו את המתכון

עוגת קרמבו כשרה לפסח ללא גלוטן

ירדנה ג'נאח משתפת אותנו במתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח ללא גלוטן

מצרכים:
לעוגה:
4 ביצים
¾ כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד (80 גרם)
לקצף:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 כוס חלב
לציפוי:
½1 חפיסות שוקולד חלב / מריר (150 גרם)
½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
אופן הכנה מופיע בהמשך







אופן הכנה:
להכנת העוגה:
1. נקציף 4 ביצים יחד עם 3/4 כוס סוכר.
2. נוריד את דרגת מהירות המיקסר ונוסיף אינסטנט פודינג שוקולד.
3. נשמן תבנית גודל 24 ונאפה בתנור על חום של 180 מעלות 10 - 15 דקות ולא יותר.
להכנת הקצף:
1. נקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב ונצפה את התחתית כשהיא קרה.
להכנת הציפוי:
1. נמיס במיקרוגל 150 גרם שוקולד חלב או מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה ונמרח על העוגה.

תוייג ,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות