חיפוש

עוגת תותים של פעם – מתכון מושלם

עוגת תותים של פעם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת תותים של פעם

אלונה פה משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגת תותים של פעם.

מצרכים:
לטורט:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר –
כוס שמן
2 כוסות קמח
שקית + רבע שקית אבקת אפייה
כף תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים סחוט
להקציף חלבונים (הלבן) היטב עד שרואים שזה נהיה קצף סמיך ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, אחרי זה להוסיף חלמונים (הצהוב) בהדרגה לאט לאט ואחרי זה להוסיף את כוס שמן כוס תפוזים ובסוף את הקמח עם האבקת אפייה להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות
*** (תבנית 24 רגילה אפשרי אני חתכתי לאחר ההכנה לתבנית זכוכית את הטורט כשהתקרר)
*******כוסות שתייה קרה חד פעמי
המשך המתכון בתחתית העמוד.

עוגת מוס שוקולד לבן ותותים מושלמת
עוגת גבינה קרה בציפוי תותים
עוגת ג'לי תותים וקצפת מושלמת של דורית אלישע

מתכון נוסף לעוגת תותים של פעם:

עוגת תותים
לגבינה:
מיכל שמנת מתוקה 500 מ״ל-הכי גדול
גבינת שמנת נפוליאון 25% שומן-מיכל רגיל
גבינה 5% תנובה-מיכל רגיל קטן
אינסטנט פודינג וניל 1
וכף תמצית וניל
-להקציף שמנת מתוקה עד שנהיה ממש קצפת !!!ולהוסיף פודינג וניל ואז את תמצית וניל ואת הגבינות לערבב ואז לערבב עם כפית לראות שאין גושים -(שמתי במקרר בינתיים עד שיהיה מוכן הטורט)
בינתיים מחכים שהטורט שיצא מהתנור יתקרר ואז מעליו את הגבינה ששמנו במקרר וכמובן את התותים והג׳לי הרותח
לג׳לי תות -תותים מעל לסדר יפה וחבילת ג׳לי תות של אסם לפי הוראות הכנה כוס 1/3 מים חמים רותחים לערבב היטב!! עד שאין גושים ולשפוך כשזה חם מעל התותים (לא להתמהמה כי הג׳לי מתקשה) להכניס למקרר 5 שעות עדיף להשאיר לילה??

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות