2/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול
פזואלוס מרוקאי למימונה מתכון מעלף
הילה ליברטי משתפת אותנו במתכון מושלם של פזואלוס.
מצרכים:
חצי קילוגרם קמח
4 ביצים
1 כף סוכר
2-4 כפות מים
2-3 כפות שמן
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
מתכון מנצח לעוגיות אגוזים מרוקאיות למימונה
מתכון לספינג' מרוקאי נדיר למימונה
ממתק מרציפן ושוקולד למימונה
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לעבד את כל החומרים לבצק.
2. לשים לב לנוזלים כי עשיתי לפי העין והבצק. לתת מנוחה של 20 דקות.
3. לחלק ל 2 ולרדד את הבצק דק מאוד.
4. לחתוך רצועות של 5 סמ × 30 אורך.
5. לחמם בסיר שמן עמוק. לנעוץ את המזלג בקצה רצועת הבצק ולטבול בשמן החם, תוך כדי גלגול .
6. להניח על נייר סופג.
תהנו הילה?? להכין דבש-מסוכר ומים להביא לרתיחה להנמיך את האש עד שהופך לצבע דבש בהיר. לטבול את הפזואלוס. לפזר שומשום או סוכריות …אפשרי גם בלי.