חיפוש

פיצה אלפרדו מוקרמת מתכון מנצח

פיצה אלפרדו מוקרמת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פיצה אלפרדו מוקרמת מתכון מנצח

פיצה ביאנקה של תומר תומס:

מתכון נוסף של פיצה אלפרדו מוקרמת של חיה:
מצרכים:

לבצק
קילו קמח
כף מלח
בקערה נפרדת ( 2כפות שמרים+ 4 כפות סוכר לערבב)
לשפוך כוס מים חמימים (חדפ חם) לקערת השמרים ולהמתין 10 דקות, לאחר מכן לשפוך לקערת הקמח ולהוסיף,
2 כוסות נוספים של מים חמימים
וחצי כוס שמן להוסיף בהדרגה תוך כדי לישה.
ללוש טוב טוב עד שמתקבל בצק אחיד ונוח.
לשמן את הידים ולסגור טוב טוב את הבצק לעיגול.
להניח מכוסה להתפחה עד להכפלת הנפח.
לרוטב אלפרדו:
שן שום
50 גרם חמאה
שמנת מתוקה אחת קטנה
אגוז מוסקט מעט
פלפל שחור מלח
כוס חלב + 2 כפות קורנפלור
ניתן להוסיף כפית אבקת מרק פטריות

מתכוני פיצה נוספים:
פיצה ביאנקה מתכון מנצח – חופית אלמקייס
מתכון לפיצה מהירה ב-5 דקות – מתכון מנצח
פיצה מהירה במחבת – מתכון ב-10 דקות

אופן הכנה:
1. להכין את הבצק לפי שלבי ההכנה ☝.
2. להכין את הרוטב: מטגנים שן שום עם 50 גרם חמאה הוספתי 250 מ"ל שמנת מתוקה פלפל שחור מלח מעט אגוז מוסקט לקחת כוס חלב לערבב בפנים 2 כפות שטוחות קורנפלור להמתין שהשמנת מבעבעת מעט להנמיך להבה ולהוסיף את החלב בזרם דק תוך כדי ערבוב עד שמסמיך ולכבות.
3 לאחר שתפח הבצק , עם ידיים טיפה משומנות או רטובות , לקחת חתיכה מהבצק ולשטח בתבנית לפיצה או כל תבנית אחרת וכל צורה שתבחרו.
4. למרוח את רוטב השמנת על הבצק עד השוליים ולפזר מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת , בשוליים למרוח שמן זית ולפזר שומשום.
5. להכניס לתנור על 200 מעלות אם התנור שלכן לא חזק אפשרי 220 מעלות, כך אני עושה ,עד להשחמה של הפיצה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות