חיפוש

פיצה במחבת מתכון מושלם

פיצה במחבת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פיצה במחבת מתכון מושלם

פיצה במחבת מתכון מושלם.

מצרכים

לבצק:
כוס וחצי קמח 00 (קמח איטלקי ניתן למצוא ברשתות השיווק)
1 כפית שמרים יבשים
חצי כפית מלח
חצי כפית תבלין אורגנו
חצי כפית אבקת שום
חצי כוס מים פושרים
חצי כף שמן זית

תוספות:
4 פטריות שמפניון טריות או פטריית פורטבלה
כף שמן זית
חצי כפית זרעי שומר(לא חובה)
רבע גמבה ירוקה
רבע גמבה אדומה
מעט רצועות בצל לבן
רוטב פיצה קנוי
חצי כוס גבינת מוצרלה מגורדת
רבע כוס גבינת פרמזן מגורדת
מעט אורגנו
אופן הכנה מופיע בהמשך



מתכונים נוספים:

פיצה מהירה במחבת – מתכון ב-10 דקות
פיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת
פיצה במחבת מושלמת

מתכון נוסף של פיצה מהירה במחבת

אופן הכנה:

1. מכינים את הבצק (15 דקות): מערבבים את הקמח, השמרים, המלח, אורגנו ואבקת השום בקערה או בקערת המיקסר. מערבבים לאיחוד. מוסיפים את המים ושמן הזית ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד. מעבירים את הבצק למשטח מקומח.
2. ללוש את הבצק על ידי כף היד, ואז להפוך אותו לכדור. ממשיכים ללוש במשך 8 דקות עד שהבצק מרגיש נוח למגע ומרקם חלק. אם הבצק דביק מאוד, מוסיפים כמות קטנה של קמח תוך כדי לישה. לחילופין: מחברים את וו הבצק למיקסר ומפעילים את המיקסר במהירות בינונית-נמוכה ולאחר מכן נותנים למיקסר ללוש 8 דקות.
3. מתפיחים את הבצק (45 דקות עד שעה)
4. לאחר שהבצק תפח לשים את הבצק ומעבירים למחבת עבה משומנת(כמו בתמונה) ונותנים התפחה נוספת במחבת למשך 45 דקות עד שעה עד אשר הבצק מכפיל את נפחו,יש לכסות את הבצק בזמן התפיחה במחבת.
5. 10 דקות לפני סוף התפיחה מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר שיש לכם בתנור.
6. מכינים את התוספות: פורסים את פטריות שמפניון. מחממים את שמן הזית במחבת קטנה. מטגנים את הפטריות וזרעי השומר במשך כ-3 עד 5 דקות, עד שהם מקבלים צבע זהוב ומתחילים לשחרר לחות. מוסיפים קורט מלח ומבשלים עוד דקה ואז מסירים מהאש.
7. חותכים דק את הפלפל הירוק. פורסים דק את הפלפל האדום. פורסים דק את הבצל .
8. כשהבצק תפח במחבת, מורחים את רוטב הפיצה על הבצק בעזרת מצקת ליצירת שכבה דקה עד לשולי הבצק. מוסיפים את גבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן. למעלה עם הפטריות, הפלפלים והבצל האדום. מפזרים אורגנו מיובש וקורט מלח . מלמעלה מפזרים שכבה קטנה נוספת של של גבינת מוצרלה.
9. מניחים את המחבת על גז על אש גבוהה למשך שתי דקות. לאחר מכן מעבירים לתנור ואופים 13 עד 17 דקות עד שהגבינה משחימה. בעזרת סכין מפרידים מסביב לקצה התבנית כדי שהגבינה לא תידבק, ואז מצננים את הפיצה להתקרר מעט. לאחר כדקה, מוציאים את הפיצה לקרש חיתוך ופורסים אותה לחתיכות. מגישים מיד.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות