דרגו את המתכון
פסטה ברוטב רוזה מושלם של אורית לוי כולל סרטון
מצרכים להכנת פסטה ברוטב רוזה:
מצרכים
50 גר' חמאה
פסטה מכל סוג שיש בבית
2 שיני שום כתושות
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 קופסת רסק קטנה או 100 גר'
כף גדושה של קמח רגיל
חצי כפית תבלין אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
להגשה: גבינת פרמזן מגורדת או מוצרלה
אופן הכנה של פסטה ברוטב רוזה:
1. מבשלים את הפסטה הרצויה במים רותחים עם מעט מלח לפי הוראות היצרן המופיעות על האריזה ומסננים.
2. ממיסים את החמאה ומאדים את שיני השום.
3. מוסיפים למחבת את רסק העגבניות.
4. מוסיפים תוך כדי ערבוב מתמיד את השמנת המתוקה.
5. מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים היטב על מנת למנוע היווצרות של גושים.
6. כאשר הרוטב מתחיל לבעבע,מוסיפים את הפסטה שבישלנו ומערבבים היטב.
אם אהבתם, שתפו את הפוסט והגיבו בתגובות למטה.
למתכוניים חלביים נוספים לחצו על הקישור: מתכונים חלביים