חיפוש

פסטה ברוטב רוזה מתכון של פעם בחיים

פסטה ברוטב רוזה מתכון של פעם בחיים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

פסטה ברוטב רוזה מתכון של פעם בחיים

פסטה רוזה היא אחד המנות האהובות ביותר על הישראלים, ובצדק. היא קלה להכנה, טעימה ומשביעה, ויכולה להתאים לכל גיל.
יש משהו בשילוב החמצמץ של העגבניות והמתיקות והקרמיות של השמנת המתוקה שגורם לרוטב הזה להיות חביב על כולם.
אפשר לשדרג עם עלי בזיליקום טריים ולטגן את השום בהתחלה עם תערובת של חמאה ושמן זית .
קבלו מתכון מושלם לפסטה ברוטב רוזה של יפה וקס ברקו.

מצרכים:

  • 30 גרם חמאה
  • כף גדושה שום כתוש
  • שקית פסטה (צורות)
  • כוס מים פושרים

תבלינים:

  • חצי כף פלפל שחור
  • חצי כף מלח
  • רסק עגבניות קטן
  • כף פרמזן מגורד
  • חצי שמנת לבשול
  • חצי כוס מים

אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
מתכון לרוטב רוזה כמו במסעדות
פסטה ברוטב רוזה מתכון מושלם
רביולי בטטה ברוטב רוזה

פסטה רוזה – חן במטבח

אופן הכנה:

  1. בסיר גדול ממיסים את החמאה.
  2. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים כ-2 דקות, עד שהשום מזהיב מעט.
  3. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כמה דקות.
  4. מוסיפים את המים הפושרים ומבשלים תוך כדי עירבוב, עד שהפסטה מוכנה (כ-15-20 דקות).
  5. מוסיפים את כל התבלינים ומעל פרמזן נוסף מערבבים היטב ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות