דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לפסטה פנה ברוטב שמנת פטריות במיקרוגל.

מצרכים להכנת פסטה פנה ברוטב שמנת פטריות:

אופן הכנה:

  1. שמים בקערת זכוכית את הפסטה ומכסים במים רותחים,מערבבים ומכניסים למיקרוגל ל-5 דקות (ניתן באמצע לעצור את פעילות המיקרוגל לערבב ולהמשיך את פעולת המיקרוגל)
  2. קוצצים את הפטריות ולאחר 5 דקות במיקרוגל מסננים את הפסטה מהמים.
  3. שמים את הפסטה המסוננת שוב בקערת זכוכית, מוסיפים את הפטריות,בצל מגורד,חלב,חמאה,גבינה צהובה מגורדת,שן שום מגורד ומעט אגוז מוסקט מגורד (לא חובה),מלח,פלפל שחור גרוס,מערבבים היטב ומכניסים למשך 5 דקות במיקרוגל (שוב באמצע לעצור את פעילות המיקרוגל,לערבב ואז להמשיך בפעולת המיקרוגל).
  4. להוציא מהמיקרוגל ולהגיש.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הפסטה פנה ברוטב שמנת פטריות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות