חיפוש

פשטידה מרוקאית מתכון של פעם בחיים

פשטידה מרוקאית מתכון של פעם בחיים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פשטידה מרוקאית מתכון של פעם בחיים

אסתי מתן משתפת אותנו במתכון נדיר של פשטידה מרוקאית נדירה.

מצרכים:
מבשלים בסיר עם מים:
4 תפוחי אדמה
3 גזרים
3 ביצים
בקערה:
חותכים לקוביות קטנות את תפוחי האדמה הגזרים והביצים מוסיפים אפונה עדינה ופטרוזיליה קצוצה
בקערה נפרדת טורפים 7 ביצים מוסיפים אבקת אפיה ומערבבים את שתי הקערות
תבלינים:
מלח
פלפל
כורכום
כמון
מרק עוף

אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
בסיר גבוה בלי ידיות (שיכול להיכנס לתנור) מחממים חצי כוס שמן על הגז לאחר שהשמן חם שופכים את הבלילה לתוך הסיר ומבשלים ללא ערבוב למשך רבע שעה עשרים דקות עד להתייצבות ולאחר מכן מכניסים לתנור לאפיה של כשעה שעה וחצי עד שהיא שחומה ומוכנה.
נוציא מהתנור נספוג את השמן הנותר ונשחרר בעזרת סכין או מרית את הדפנות ונהפוך את הסיר מעל צלחת.
בהצלחה.
המתכונים הכי נצפים בשבוע האחרון:

פשטידה מרוקאית (מחמאר) – חגית אלקבץ

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות