דרגו את המתכון
רחלי ג משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת כרובית חלבית.
- כרובית קפואה
- גבינה לבנה 5% 500 גרם
- גבינת קוטג' 5% 250 גרם
- כוס גבינה צהובה מגוררת
- 4 ביצים
- כוס קמח
- 1/3 כוס שמן
- פירורי לחם לזרייה מעל הפשטידה
אופן ההכנה
- מבשלים כרובית במים עם מלח ולימון.ומסננים.
- מערבבים בקערה את שאר המרכיבים חוץ מהפירורים, ומוסיפים את הכרובית.
- שמים בתבנית משומנת 20×30 ומפזרים מעל פירורי לחם.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
מתכון נוסף לפשטידת כרובית: