דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת תפוחי אדמה ובצל.
- 5 יחידה תפוחי אדמה
- 3 יחידה ביצים
- 1 יחידה בצל
- 1.5 כוס קמח תופח
- 1 כף אבקת מרק פטריות
- 1 קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
- לבשל את תפו"א לפירה ולמעוך.
- לקצוץ את הבצל ולטגן ב- 3 כפות שמן (לא לסנן מהשמן. הוא נחוץ).
- לערבב את תפו"א, הבצל המטוגן והשמן בקערה. להוסיף קמח תופח, ביצים אחת אחרי השניה, אבקת מרק ותבלינים.
- למרוח תבנית בינונית במעט מרגרינה או שמן,
- להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ- 45 דקות או עד שמשחימה.
- לתת לפשטידה לנוח כרבע שעה מחוץ לתנור להתייצבות ולטרוף :).