חיפוש

פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית מתכון מדהים

פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית מתכון מדהים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית מתכון מדהים

חגית אלקבץ משתפת אותנו במתכון מדהים של פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית .

מצרכים:
6 תפוחי אדמה (בינוניים)
3 גזרים (מבושלים וחתוכים לקוביות)
2 ביצים קשות
¼ צרור כוסברה (קצוצה)
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
½ לימון סחוט
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון
½ כפית כורכום
1 כף אבקת מרק עוף
9 ביצים טרופות
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
פשטידת תפוחי אדמה גבוהה מרוקאית מתכון מיוחד
פשטידת תפוחי אדמה ובצל מתכון מנצח
פשטידת תפוחי אדמה

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. נמעך בקערה את התפוחי אדמה לפירה רך ונעים וללא גושים.
2. נוסיף את המרכיבים המפורטים במתכון לקערה ונערבב היטב.
3. בסיר (עדיף סיר יציקה) נחמם כחצי כוס שמן, ברגע שהשמן מתחמם.
4. נשפוך את הבלילה לתוך הסיר ונשטיח עם כף את הבלילה בסיר.
5. 10 דק׳ בישול בלי מכסה ואז עוד 10 דק׳ בישול עם מכסה.
6. להכניס את הסיר לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך שעה.
7. לאחר ההוצאה מהתנור יש להמתין 20 דק׳ שהסיר יתקרר מעט.
איך מוציאים מהסיר:
1. לאחר שהסיר התקרר מעט, מעבירים סכין בדפנות הסיר.
2. לוקחים מגש גדול והופכים את הסיר על המגש בעדינות רבה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות