קבב על מקל תפוח אדמה מתכון משגע
מזל חלפון אוזנה משתפת אותנו במתכון נדיר של קבב על מקל.
מצרכים:
1 קילו בשר טחון
תפוחי אדמה (גדולים)
1 בצל (גדול)
כוסברה (קצוצה)
מלח
מעט מרק עוף
פלפל שחור
כרכום
מעט כמון
¼ כוס שמן
פטריות (מקופסת שימורים)
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
מתכון סודי לקבב על האש
פירה עם קבב ביתי מושלם
קבב ביתי מושלם
מתכון נוסף של קבב על מקל קינמון:
אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הבשר, ומוסיפים אליו בצל גדול מגורד וכוסברה קצוצה. מתבלים במלח, מעט מרק עוף, פלפל שחור, כרכום, מעט כמון ורבע כוס שמן. מערבבים את הכל היטב.
2. לוקחים את התפוחי אדמה גדולים וחותכים כמו צ'יפס לא עבה מדי.
3. לוקחים מהבשר כדור ומלבישים בקצה של המקל תפו"א ומהדקים בקצוות.
4. בסיר רחב מטגנים את הבצל, ואז מוסיפים כוס וחצי מים. בכוס שמים מרק עוף, כורכום ופלפל שחור ומערבבים היטב ושופכים על הבצל.
5. מערבבים ומסדרים את הקבבונים ובאמצע שמים פטריות קטנות שלמות.
6. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך. לא לשחק עם כף מדי פעם אפשר עם הידיים לנענע את הסיר.