חיפוש

מתכון סודי לקבב על האש

מתכון לקבב על האש

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לקבב על האש:

תומר תומס מגלה את הסוד של מתכון לקבב על האש.

סרטון עם מתכון לקבב על האש:

אז מה בעצם צריכים למתכון של קבב על האש?
1 ק"ג בשר אסאדו ללא עצם טחון דק (קשתית מספר 9) או 1 ק"ג בשר מספר טחון עם 30 אחוז שומן
100 גרם שומן כבש
100 גרם חזה עוף טחון
3 בצלים בגודל בינוני מקולפים וקצוצים ידנית
1 חבילה של פטרוזיליה ללא הגבעולים קצוצה באופן ידני
2 כפיות מלח
2 כפיות גדולות של כמון
1 כפית פלפל שחור טחון
חצי כפית בהרט (לא חובה)
1 כף שמן

מתכונים נוספים:
30 מתכונים לעל האש
קבב ביתי מושלם
קבב טורקי מתכון מושלם של תומר תומס

אופן הכנה למתכון קבב על האש:
1. בקערה שמים את הבשר הטחון,שומן כבש,חזה עוף,מלח,כמון,פלפל שחור,בהרט ושמן ולשים היטב את הבשר על מנת לשחרר את החלבון שבבשר.
2. לאחר שלשנו את הבשר,מוסיפים את הבצל הקצוץ והפטרוזיליה הקצוצה ולשים שוב,יש להמנע מלישת יתר,כי הבצל והפטרוזיליה מוציאים נוזלים.
3. מכסים את תערובת הבשר ומכניסים למקרר לחצי שעה.
4. בעזרת ידיים רטובות מעט, יוצרים כדור בשר ומשפדים את תערובת הקבב על השיפוד כפי שמודגם בסרטון למעלה ומעבירים לחצי שעה בקירור.
5. לאחר חצי שעה,שמים על האש עד אשר מחליף צבע מכל הצדדים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות