חיפוש

קינוח כוסות מילקי מושלם

קינוח כוסות מילקי מושלם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קינוח כוסות מילקי מושלם

מרי קוגן משתפת אותנו במתכון לקינוח כוסות מילקי מושלם

מצרכים:
לברואניז:
200 גרם שוקולד מריר (רצוי 60% מוצקי קקאו)
120 גרם חמאה
200 גרם סוכר לבן
3 ביצים L (בטמפרטורת החדר)
כפית משחת וניל
140 גרם קמח לבן מנופה
30 גרם אבקת קקאו כהה
1 כפית מלח דק
למוס גבינה:
650 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה (חלבית)
½1 צנצנת חלב מרוכז (300 מ"ל לצנצנת)
2 גביעי שמנת חמוצה 27 אחוז שומן (150 מ"ל לגביע)
1 גביע יוגורט מתיקות מעודנת יופלה (150 מ"ל)
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
קינוח ביסקוויטים בטעם פיסטוק
קינוחי כוסות בקלי קלות – מוס שוקולד
קינוח פרווה ללא אפיה מ-3 מרכיבים

מתכון נוסף לקינוח כוסות:

אופן הכנה בראוניז:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בגודל 20*30 בנייר אפייה.
2. ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל בקערה חסינת חום. טורפים לקבלת תערובת אחידה ומצננים כחמש דקות.
3. מניחים את הסוכר והביצים בקערת מיקסר המצויד בבלון הקצפה ומעבדים במהירות גבוהה כחמש דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה מאוד.
4. מוסיפים את המשחת הוניל ותערובת השוקולד והחמאה ומעבדים במהירות בינונית כדקה, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.
5. מוסיפים לתערובת שבקערת המיקסר את הקמח, אבקת הקקאו והמלח ומעבדים במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
6. מערבבים את תערובת הבראוניז שוב עם לקקן על מנת לוודא שהתערובת אחידה לחלוטין.
7. משטחים את התערובת בתבנית, ואופים 15 דקות, עד שהבראוניז מעט יציב , תפוח וסדוק בשוליים אך רוטט מעט במרכז.
8. מוציאים את הבראוניז מהתנור ומעבירים מיד למקרר , לטובת התייצבות.
9. לאחר שהבראוניז היה במקרר מספר שעות, לחתוך באמצעות סכין חדה ריבועים, להניח במרכז של הכוס קינוח ?
10. מעל לפזר קרנאץ פקאן מצופה בשוקולד ( ניתן לקנות בחנות למוצרי אפיה)
אופן ההכנה מוס גבינה :
1. להקציף במיקסר במהירות בינונית את השמנת להקצפה 2 דקות לערך
2. להוסיף חלב מרוכז , אינסטנט פודינג ואת השמנות והיוגורט לקערה ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קרם רך ויציב אך לא קשה.
3. להעביר לקנקן או משפך למי שיש.
4. לשפוך מעל הכוסות קינוח ששמנו בצד עם התחתית בראוניז .
5. להכניס למקרר ללילה שלם.
6. לפזר מעל תלתלי שוקולד כמו במילקיי ( ניתן לקנות בחנויות למוצרי אפיה )

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות