5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

תומר תומס משתף אותנו במתכון של דודה עדנה לקציצות בשר ברוטב בתנור.
בניגוד למתכוני קציצות רגילים בהם אנחנו מוסיפים ,ביצה או פירורי לחם,במתכון הנוכחי,החזה עוף מהווה חלבון וגם הירקות הופכים את הקציצה לנימוחה.
יש אפשרות להכין בתנור כמות גדולה של קציצות להקפיא ואז ביום שרוצים להכין את זה,פשוט מכינים רוטב ומוסיפים אליו את הקציצות ופלחים של תפוחי אדמה.

מצרכים:

אופן הכנה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות